Winkelwagen 0 items

Wat moet ik doen na de reparatie?

U kunt uw toegangscode aan ons geven. Nadat wij uw telefoon hebben gerepareerd zullen wij de iPhone testen en zorgen dat de datum en tijd weer goed staat. U hoeft dan dus niets meer te toen na uw iPhone 4 scherm reparatie.

Het kan zijn dat u uw toegangscode niet wilt geven vanwege privacy gevoelige informatie op uw toestel. Dit is uiteraard uw goed recht en ook zonder uw toegangsode kunnen wij uw toestel repareren. Er is echter wel 1 nadeel: zonder toegangscode kunnen wij niet alle functionaliteiten testen en daarom zou het kunnen voorkomen dat uw toestel terug moet. Wij lossen dit dan uiteraard kosteloos voor u op maar u moet dan wel de verzendkosten richting ons betalen.

Daarbij is er nog een extra handeling die u moet uitvoeren. Zodra de batterij uit uw iPhone is geweest (wat nodig is bij een scherm reparatie) denkt uw telefoon dat het 1970 is. De eerste keer dat u uw telefoon weer aanzet zal uw toestel uw simkaart niet vinden en blijft er bij een iPhone 4S “Zoeken..” in het scherm staan. Als u nu verbind met een wifi netwerk wordt de datum en tijd op uw iPhone automatisch aangepast. Als u de juiste tijd bovenin uw scherm ziet staan dient u uw toestel 1x te herstarten. Daarna kunt u uw sim ontgrendelen en werkt uw toestel weer als vanouds.