Winkelwagen 0 items
Langs brengen
iPhone opsturen
Zelf repareren
Prijs
€59,95
€64,95
€35,95
Betaalmethode
PIN/Contant
iDeal, Creditcard
iDeal, Creditcard
Garantie werking scherm*
6 maanden
6 maanden
Reparatietijd
1 uur
48 uur
+-/ 1.5 uur
Vergoeding verzendkosten teruggestort
nvt
€6,95
nvt
Reparatie met getest scherm
Extra problemen laten verhelpen
Hulp als de reparatie niet lukt
nvt
nvt
Wachtruimte
nvt
nvt

Wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken over uw reparatie. Dat is de reden dat wij bovenstaand schema gemaakt zodat u duidelijk alle voor en nadelen kunt vergelijken om tot een overwogen beslissing te maken.

Veel mensen zijn bang dat een reparatie wellicht te moeilijk voor ze is. iPhone4schermvervangen.nl heeft meer dan 1000 schermen verkocht dus wij zijn er van overtuigd dat iedereen het kan. Zorg er voor dat u rustig de tijd neemt en niet overhaast te werk gaat. Volg de instructies vanaf internet of via YouTube en dan komt het helemaal goed!

Het is ons om het even welke beslissing u maakt: wij zullen u in beide beslissingen ondersteunen. Ons doel is dat uw iPhone scherm weer wordt gerepareerd op de manier die u het prettigste vindt. Wij zullen er alles aan doen om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zelfs als dat betekent dat u uw reparatie in de avond uren of in het weekend wilt uitvoeren doordat u doordeweeks aan het werk bent. Neem gewoon even contact op en wij zijn ervan overtuigd dat we tot een oplossing kunnen komen.

*Garantie alleen op werking van het scherm. NIET op nieuwe barsten.

Ik twijfel nog steeds

face

Vul uw telefoonnummer in zodat wij u kunnen bellen voor advies!