Winkelwagen 0 items

Bestel binnen:

4

uur

27

minuten en

50

seconden

zodat wij uw bestelling vandaag verzenden


 

iPhone 4 scherm zelf vervangen

Een iPhone 4 scherm zelf vervangen is een handeling die je prima kan doen met wat tijd en concentratie. Het belangrijkste dat je nodig hebt is geduld. Verwacht niet dat je binnen een kwartier je iPhone 4 scherm repareert, maar als je er een uurtje voor uittrekt moet het goed komen. Het is een behoorlijk gepriegel met schroefjes en onderdeeltjes maar onze reparatieset zorgt ervoor dat u geen schroefjes kwijt raakt.

Als je ervoor kiest om je reparatie zelf uit te voeren scheelt dat ten eerste in de portemonnee: Zelf kunt u uw iPhone 4 repareren voor €35,95 terwijl het €59,95,- kost als wij het voor u doen. In theorie kunt u dus 24 euro verdienen voor een uur werk. Naast het kosten besparende deel geeft het een enorme kick als je je eigen iPhone hebt gerepareerd. Dat gevoel is niet in geld uit te drukken.

Als u vastloopt tijdens de iPhone reparatie kunnen wij u uiteraard altijd te hulp schieten.. Optioneel leveren wij een opbergbord mee waar de schroeven in kunnen worden geplaatst.Wij zijn bezig met het maken van een YouTube video waarbij wij exact laten zien hoe u de reparatie kunt uitvoeren. Vooralsnog moet u het even doen met een YouTube video van iemand anders:

YouTube handleiding iPhone 4 scherm vervangen:

YouTube handleiding iPhone 4S scherm vervangen:

Als u niet zit te wachten op de poespas van instructies, gereedschapssetje en schroefbewaarbordjes en u gewoon op zoek bent naar een goedkoop iPhone 4 scherm met digitizer en LCD kan dit ook: u betaalt dan slechts €35,95 voor een scherm.

Let op: een iPhone 4 scherm zelf vervangen is geheel voor eigen risico. U verliest uw fabrieksgarantie. Een iPhone 4 scherm zelf vervangen betekent dat u geen garantie heeft op uw scherm zodra u de sticker van het scherm verwijdert. Wij testen de schermen voordat wij ze naar u verzenden maar zodra de sticker van het scherm is verwijderd is uw garantie weg. Als u het niet aandurft om zelf uw reparatie te doen raden wij u aan om de reparatie door ons te laten doen waarna u 6 maanden garantie heeft op werking van uw scherm.