Winkelwagen 0 items

Langs brengen in Soest

Voordelen langs brengen in Soest:

  • Maak online een afspraak wanneer het u schikt.
  • Na een uur kunt u uw iPhone ophalen.
  • Parkeerplaats voor de deur.
  • De goedkoopste manier van repareren: slechts €59,95.
  • Pas na een geslaagde reparatie betalen via PIN of contant.

Reparatie afspraak inplannen

De kosten voor een iPhone 4 of 4S scherm reparatie als u de iPhone langs brengt bedragen €59,95. U kunt online uw afspraak inplannen en na een uur kunt u uw iPhone weer helemaal als nieuw ophalen. Wij zijn gevestigd in een woonhuis en hebben dus geen fysieke wachtruimte maar ons woonhuis is aan de winkelstraat van Soest: u kunt tussendoor dus even een boodschap halen. Daarbij bieden wij parkeerplaats aan voor de deur.

Online kunt u direct zien wanneer wij beschikbaar zijn. U kunt uw afspraak inplannen en vaak nog dezelfde dag langskomen als u dat prefereert. Op scherm reparaties die wij uitvoeren heeft u 6 maanden garantie op de werking van het scherm. Dit geldt uiteraard niet voor nieuwe barsten.

Plan nu een reparatie afspraak

Of wilt u uw reparatie toch liever zelf doen?

Uw iPhone opsturen

Voordelen van uw iPhone opsturen:

  • Opsturen wanneer het u uitkomt. Kosten: €64,95
  • De iPhone weer terug bezorgt waar u wilt, op werk, thuis of bij een kennis.
  • U bent uw telefoon maximaal 48 uur kwijt vanaf het moment dat u hem opstuurt.
  • U betaald geen verzendkosten.Wij vergoeden u namelijk €6,95 verzendkosten na de reparatie.
  • Makkelijk betalen via iDeal of Creditcard.

iPhone Opsturen

Voor drukke mensen die overdag geen tijd hebben om hun iPhone langs te brengen en te wachten op een reparatie bieden wij de reparatie op afstand aan. U stuurt uw telefoon gewoon per pakketpost op naar ons adres. Op de dag van binnenkomst repareren wij uw iPhone en nog dezelfde dag wordt de iPhone aangetekend teruggezonden naar uw adres naar keuze. U betaalt ons €64,95 Na de verzending van uw iPhone storten wij €6,95 terug op uw bankrekening als compensatie van de verzendkosten die u richting ons heeft gemaakt. Hierdoor komt u per saldo neutraal uit en betaalt u dus geen verzendkosten. U bent uiteindelijk dus  €58,- kwijt voor uw reparatie.

Als u uw iPhone op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag naar ons toe stuurt bent u uw iPhone dus niet langer kwijt dan 48 uur. Als u uw iPhone op vrijdag of zaterdag opstuurt ontvangt u hem pas op dinsdag terug in verband met het weekend en het feit dat PostNL pakketpost op maandag niet bezorgt.

iPhone Opsturen

Of wilt u uw reparatie toch liever zelf doen?